Frequently asked questions.

Op zoek naar een antwoord?

Onze veelgestelde vragenlijst is de snelste manier om antwoorden op je vragen te krijgen. Staat je antwoord er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via contact@vsvredeoord.com.

Er worden 166 luxe afgewerkte en ruime twee- en driekamerappartementen, maisonnettes en studio’s gerealiseerd.
Ben je geïnteresseerd om in één van de woningen van VS Vredeoord te wonen? Houd dan de website van VS Vredeoord in de gaten en schrijf je in voor ons interesseformulier

Er worden in VS Vredeoord huurwoningen in de vrije sector gerealiseerd. De woningen variëren van ongeveer 40 m² tot 90 m² GO. De gemiddelde oppervlakte per appartement is 67m² GO.

Voor updates over VS Vredeoord kan je het beste de website van VS Vredeoord  in de gaten houden en zorgen dat je het project volgt.

De transformatie van VS Vredeoord is gestart op 1 december 2020. Het gebouw wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd.

VS Vredeoord is een wooncomplex met 5 verdiepingen en een parkeergarage in de kelder.

De 165 appartementen hebben in totaal een gebruiksoppervlakte (GO) van circa 11.133 m².
Het stadslandgoed is een ‘landgoed’ van ruim 1.400 m² en is omsloten door het woongebouw.
Daarnaast is er een ondergrondse parkeergarage met 212 parkeerplaatsen.

De gemeenschappelijke ruimten vind je door het gehele woongebouw, zowel aan de binnen- als buitenkant van VS Vredeoord.

Deze gemeenschappelijke ruimten zorgen voor een goede en warme sfeer door middel van fijne werkplekken, groene zit gelegenheden en een koffiecorner. De gemeenschappelijke ruimten zijn perfect geschikt als ontmoetingsplek of een plek waar je jezelf even heerlijk kunt ontspannen. Het is aan jou hoe je er het liefst gebruik van maakt.

Blijf op de hoogte van VS Vredeoord

Ontvang alle updates voor VS Vredeoord door hieronder je gegevens achter te laten.