Exclusief wonen op een unieke
locatie midden in Eindhoven.

HOTSPOT IN EINDHOVEN

Het door groen omgeven woongebouw ligt aan de groene loper in de nieuwe woonwijk Vredeoord. De unieke ligging van VS Vredeoord zorgt ervoor dat alle voorzieningen en hotspots van Eindhoven binnen handbereik liggen

swirl horizontaal 2

ALLES BINNEN HANDBEREIK

VS Vredeoord ligt in het verlengde van Strijp-S, Strijp-T en Strijp-R. Binnen 10 minuten fietsen ben je in hartje centrum van Eindhoven. De locatie wordt daarnaast omringd door prachtige parken en bossen, waaronder het Philips de Jongh Wandelpark, De Herdgang en Landgoed De Wielewaal.

Geschiedenis

Vredeoord kent een rijke geschiedenis die symbolisch is voor de geschiedenis van Eindhoven. De naam Vredeoord verwijst naar het landgoed Vredeoord. Het oorspronkelijke heidegebied werd in de negentiende eeuw bebost en voorzien van een landgoed: Landgoed Vredeoord. Begin twintigste eeuw werd Vredeoord de vestigingsplaats van een steenfabriek en later vestigde het wereldconcern Philips hier haar hoofdkantoor. Lange tijd bleef Vredeoord een besloten kantorenpark, ontoegankelijk voor het publiek maar tegenwoordig is het een levendige buurt met veel groen en een fantastische ligging.

Het woongebouw staat in Eindhoven bekend als gebouw VS, dat stamt uit de tijd dat het kantoorgebouw in gebruik was door Philips (De ‘V’ staat voor gebied Vredeoord en de ‘S’ voor de alfabetische volgorde wanneer het gebouw is gerealiseerd binnen de bedrijfscampus van Philips).

Bereikbaarheid

Op loopafstand ligt treinstation Strijp-S. 

Binnen een paar minuten stap je uit op Eindhoven Centraal. Met de fiets ben je binnen 10 minuten hartje centrum van Eindhoven. Bewoners en bezoekers die beschikken over een auto kunnen deze direct parkeren in de ruime inpandige parkeergarage die ruimte biedt aan 212 auto’s. VS Vredeoord is ook goed te bereiken met de auto via de weg Vredeoord en Achtseweg Zuid welke aansluit op de ring van Eindhoven en tevens op de Anthony Fokkerweg vanwaar je kan invoegen op de A2.